Sofa Dreams vásárlás előtti tippek

Néhány jó tanács Sofa Dreams kanapé vásárlása előtt.

A kanapék alapfelszereltsége a karfákban található LED világítás,ezek hálózatról működnek,extra költség felszámítása ellenében a gyártó akkumulátoros kivitelben is elérhetővé tette.Ha azonban nem szeretne ezért extra költséget fizetni,akkor a kanapé vásárlása előtt célszerű megtervezni,kimérni annak pontos helyét.

Minden modell méretezése elérhető a weboldalunkon az adott modell mappájában.Fontos tudnivaló hogy a kanapék mindkét karfájából külön-külön vannak ki vezetve a LED fények kábelei,ez mindig a karfa hátsó részének az alján kerül kivezetésre,a kábelek hossza kb 1 méter.

Ha megvan a kiválasztott modell,akkor annak méretrajza alapján kimérhető,hogy milyán távolságra lesz elérhető a karfától a legközelebbi csatlakozó.Ha ez esetleg távol van,akkor megoldható hosszabbító elhúzása a kanapé alatt,ebben általában tudunk segíteni az összeépítés során,kérje segítségünket előre mert nem minden elem alatt helyezhető el a csatlakozó.

Ha új ház/lakás építési folyamatában van a vásárló,vagy éppen felújítást végez és burkolat csere is történik,akkor ez előnyt jelent mivel kialakítható a megfelelő helyen a csatlakozó kiépítése.Továbbá burkolás előtt álló ügyfeleinknek mindig javasoljuk a padlócsatlakozók kiépítését,ezeket szintén könnyedén elhelyezhetik kanapéink méretrajzai alapján.A padlócstlakozó megléte akkor lesz elengedhetetlen ha az ülőgarnítúra térben lesz elhelyezve.Ha esetleg már nincs mód a padlócsatlakozók kialakítására akkor keressen bennünket az akkumulátoros LED fények beszerelésének lehetőségei,illetve azok költségeinek tájékztatása végett.Amennyiben új kanapéjához hűtőbox elemet,vagy minibár elemet rendelne,akkor azok két ülés közötti helyét is célszerű előre meghatározni és annak közelében is biztosítani az áramellátást.Ha a témával kapcsolatos információra,esetleg a tervezésben segítségre van szüksége,keressen bennünket bizalommal,hívjon,írjon és díjmentesen segítünk.

Válaszd a Carabu (Aqua Clean) szövetet

Vásárlóink már csaknem 80%-a választja a Carabu anyagot,amely egy speciális impregnált szövet,kisgyermekekhez,háziállatokhoz kifejlesztve.
Kifejezetten ajánlott cicákhoz is mivel jól tűri az éles körmöket.
A Carabu anyag kopásállóságát a gyártó a valódi bőréhez hasonlítja.
Tisztítása egyszerű,nem igényel komoly munkát,sem tisztítószert,csupán vízre és egy papírtörlőre van szükségünk.
Az anyag legfőbb tulajdonsága,hogy az impregnálásnak köszönhetően nem szívja magába a ráömlő folyadékot,így ha véletlenül kiborul a kakaó,kávé,üdítő nem kell rögtön elbúcsúzni kedvenc kanapénk látványától.
Ahogy a mellékelt videóban is megmutatjuk csupán egy tiszta,száraz papírtörlővel felitatjuk a ráömlött folyadékot,ha ez megvan,akkor egy kevés tiszta vizet viszünk a foltra,azzal letöröljük a szennyeződést,egy száraz törlővel ismét áttöröljük felitatva a nedvességet.Ezután már nincs teendőnk,megvárjuk míg az anyag megszárad és újra folt mentes a bútorunk.
A Carabu anyag színpalettája igen széles,alapszínektől a gyönyörű élénk színekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.
Keresd kanapéink anyagválasztásánál a Carabu (Aqua Clean) anyagot.

Lakberendezési segédlet

Otthonunk megválasztása sokak szerint életünk egyik legmeghatározóbb döntése. A környék behatárolása, a megfelelő méretű és típusú ingatlan felkutatása és a vásárlás lebonyolítása már önmagában is nagy kaland. Mindez rengeteg stresszel jár, időt és energiát emészt fel, de végül az összes befektetett idő és energia megtérül.

És ami ezután következik: megvan a lakás, készen állunk a beköltözésre, és a belső terekből kellemes és lakható szobákat, a fehér falakból otthont kell varázsolnunk. Egy csupasz lakás arra vár, hogy tetőtől talpig bebútorozzuk, színekbe és formákba öntsük, funkciót és stílust adjunk neki, és ez nem kis feladat. Ellenben igen élvezetes folyamat tud lenni, amelyben saját elképzeléseinket valósíthatjuk meg, és szabadjára engedhetjük kreativitásunkat.

Mégis, az előttünk álló munka ijesztőnek tűnhet. Hogyan vágjunk bele? Melyik megoldás mellett döntsünk? Milyen szempontokat tartsunk szem előtt? Kérdés kérdést szül a lakás berendezése során, könnyű elveszni a részletekben. Az alábbiakban olyan tippeket, tanácsokat gyűjtöttünk össze, melyek megkönnyítik a lakberendezéssel kapcsolatos döntéseket, ötleteket és támpontokat nyújtanak a bútorozáshoz és az elképzelések kivitelezéséhez. Egy kis tervezéssel, összeírással, költségszámolással és higgadtsággal elkerülhető, hogy felesleges ráfizetés és fejfájás nélkül berendezzük otthonunkat, és közben még örömünket is leljük benne.

Vigyünk színt a falakra!

Miért is van, hogy egyes helyeket megnyerőnek találunk, míg máshol kényelmetlenül érezzük magunkat? Miért vonzódunk egyes termékekhez, míg a többi hidegen hagy minket? Az automatikus reakciónkat egy tárgyra vagy egy helyre 60%-ban a színek határozzák meg. A minket körülvevő színek jelentős fizikai és pszichológiai hatással rendelkeznek, melyet gyakran alulértékelnek.

A lakás színeinek megválasztásában segítségünkre lehetnek a már meglévő bútorok és dísztárgyak, amiket szeretnénk elhelyezni az egyes szobákban. Ha egyes elemeket nagyon szeretünk, választhatunk ezek segítségével egy színt, amelyre a továbbiakban a szoba színskáláját alapozzuk. Próbáljuk meg megfogni a szoba hangulatát a színekkel. Pihentető és nyugtató színeket szeretnénk a hálószobába, esetleg valami drámait és meghittet? A lágy, hideg és semleges színek általában egy csendes, letisztult érzetet keltenek, miközben az erősebb színek érzelmeket, hatást keltenek. Legyen az étkező egy társasági, élénkítő helyiség, vagy inkább formális és nyugodt? A melegebb, kontrasztos és élénk színek egy vibrálóbb atmoszférához járulnak hozzá, a mélyebb kékes-zöldes és semleges színek pedig az eleganciához.

Minőségi ágyat vegyünk!

Életünk egyharmadát az ágyban töltjük. Már ez önmagában indokolja, hogy a megfelelő ágy és matrac kiválasztására nagy gondot fordítsunk. Egy nem megfelelő ágy izomfájdalmakat, hát- és derékpanaszokat idézhet elő, nem beszélve a kialvatlanságról. Egy kellemesen átaludt éjszaka egy kényelmes ágyban szebb holnaphoz vezet. Amit tanácsolunk:

A választás előtt ismerje meg több üzlet kínálatát, és nem elég megnézni, ki is kell próbálni a kiszemelt ágyakat. Ha partnerével alszik majd a megvásárolt ágyban, mindenképpen vonja be őt is a választásba. Eltérő preferenciái és kényelemérzete lehet két embernek, és mivel mindketten ugyanabban az ágyban töltik majd az éjszakákat, érdemes közös nevezőre jutni.