Amit Rólunk Tudni Kell

Üdvözöljük!
Vállalkozásunkat 2016-ban indítottuk többéves Németországi tapasztalatszerzés, és közel 25 éves bútoripari múlttal  a hátunk mögött. A német Sofa Dreams ultramodern bútorait forgalmazzuk Magyarországon egyedüliként, kizárólagos forgalmazói joggal. Szerettünk volna egy nagyon új dolgot, a magyar bútorpiacnak egy kis vérfrissítést hozni ami az eddigi eredményeink tükrében sikerült, termékeink nagy népszerűségnek örvendenek. Még javában zajlik a brandepités, rengeteg energiát és munkát belefektetve egyre szélesebb réteget érünk el prémium bútorainkkal. A 2019-es Otthon DESIGN Ősz kiállításon mutatkoztunk be szélesebb körben hatalmas sikert aratva. Termékeinket kiváló ár-érték arányban tudjuk kínálni és ezáltal széles vásárlói rétegnek kínálunk alternatívát prémium kategóriában. Moduláris rendszerű kanapéink hatalmas választékban könnyedén betervezhetők minden otthonba, megkönnyítve ezzel a lakberendezők, belsőépítészek munkáját akikkel rugalmasan együttműködünk. A szállodaiparból ismert Boxspring ágyak rohamos Magyarországi népszerűség növekedését követve nagy választékban kínálunk ágyakat minden méretben szintén prémium minőségben. Törekszünk a kompromisszumok nélküli legjobb megoldásokat nyújtani ügyfeleink részére, ebben kiváló támogatónk  a német gyártó fiatalos és rugalmas vezetősége is.

Ha felkeltettük bútorainkkal az érdeklődését akkor keressen bennünket bizalommal, lakberendezők és belsőépítészek megkeresését is szívesen vesszük közös projektek megvalósításához.

Fehér Norbert tulajdonos

4
MINŐSÉG

Prémium minőség német precizítással ötvözve,ülőgarnitúráink Bükkfa keretekre épülnek és bonelrugós,komfort habos ülőfelületei nemcsak kényelmesek de kiülésbiztosak is.Minőségi anyagok,csodás varrások és mérnöki pontosság.

5
100% -OS VEVŐI ELÉGEDETTSÉG

Kizárólagos forgalmazóként nem engedhetjük meg magunknak hogy vásárlóink elégedettsége ne 100%-os legyen.Nem ismerünk kompromisszumokat a minőségi ügyfélkezelés tekintetében,sem pedig az általunk nyújtott termék minőségének és annak a vásárlóhoz történő eljuttatásának,összeszerelésének tekintetében sem.

3
EGYEDI KOLLEKCIÓK

Úgy gondoljuk hogy a XXI. század modern trendjeit követve de a legendás német minőséget megtartva a Sofa Dreams modern kanapék,ülőgarnitúrák és ágyak létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen.A modern okos otthonok elengedhetetlen részei a modern bútorok és berendezési tárgyak.

1
KONFIGURÁLHATÓ KANAPÉK

A Sofa Dreams kanapék több mint 30 modellje egytől-egyig moduláris.A modellenkénti 3-4-5 alapformán túl a kialakításuk száma szinte végtelen,annak csak a vásárló fantáziája és a nappali mérete szabhat határt.A kanapék akár elemenként rendelhetők így lehetőség van egyedi kialakításra vagy akár későbbi bővítésre is.