Amit Rólunk Tudni Kell

Üdvözöljük weboldalunkon

Mindenekelőtt szeretnénk megemlíteni hogy a Sofa Dreams magyarországi viszonteladójaként tevékenységünket kisvállalkozásként működtetjük,ezt fontos elmondani hogy tudja a vásárló,nem egy multicéggel áll szemben,nálunk a cég vezetője is szállít és szerel.Mint a gyártó cég úgy mi is 100%- ban vásárló orientáltak vagyunk és a legmesszebbmenőkig az elégedett vásárlók számának növelésére törekszünk.
Kis létszámmal dolgozunk és mindent elkövetünk hogy a vásárló elégedetten távozzon,továbbá saját csapattal szállítjuk otthonába a termékeinket és az összeszerelést is úgy végezzük hogy az ne hagyjon kívánni valót maga után.
A Sofa Dreams termékeket 2018 őszétől forgalmazzuk Magyarországon és mivel a bútorok szeretete generációk óta a szenvedélyünk,így könnyedén produkálunk 100%-os vásárlói elégedettséget.
Az ultra modern Sofa Dreams kanapék és ágyak forgalmazásával nem csak egy egyedülálló dizájnt hoztunk a hazai piacra de ezzel együtt egy prémium német terméket is.
A forgalmazott bútoraink kézzel készülnek a legjobb minőségű anyagokból és a legendás német precizítás minden apró részleteiben fellelhető.
Úgy gondoljuk hogy a Sofa Dreams által nyújtott ultra modern dizájnra egyre nagyobb szükség mutatkozik hiszen a rohamosan terjedő okos otthonok is a legszélsőségesebb modern irányzatok felé tendálnak amelyekbe már nehéz beilleszteni a klasszikus és hagyományos formákat.
Az ülőgarnítúráink Bükkfa szerkezetre épülnek és bonelrugós komfort habos ülőfelületei gondoskodnak arról,hogy az Ön kényelmét hosszú ideig szolgálják.
Több éves Németországi tapasztalattal a hátunk mögött szeretnénk azt a precizítást,minőséget és a vásárló felé azt a rugalmasságot átadni amelyet ott megtapasztaltunk és elsajátítottunk.
Úgy gondoljuk hogy akkor lehet jövője egy vállalkozásnak ha az ügyfelei azt a minőséget,kiszolgálást és rugalmasságot kapják amit ellenkező esetben mi is kapni szeretnénk.
Ha az ügyfelünké válik mi mindent el fogunk követni,hogy Ön is az elégedett vásárlóink sorába állhasson.
Tekintse meg többszáz darabos referencia albumainkat itt a weboldalunkon vagy Facebook oldalunk “vásárlói fotók “ mappájában.Ha további az oldalon nem található információra van szüksége,állunk rendelkezésére az oldalon megtalálható elérhetőségeinken.
Látogasson el hozzánk és a leírtakról győzödjön meg személyesen is.
Köszönjük hogy időt szentelt ránk.

4
MINŐSÉG

Prémium minőség német precizítással ötvözve,ülőgarnitúráink Bükkfa keretekre épülnek és bonelrugós,komfort habos ülőfelületei nemcsak kényelmesek de kiülésbiztosak is.Minőségi anyagok,csodás varrások és mérnöki pontosság.

5
100% -OS VEVŐI ELÉGEDETTSÉG

Kizárólagos forgalmazóként nem engedhetjük meg magunknak hogy vásárlóink elégedettsége ne 100%-os legyen.Nem ismerünk kompromisszumokat a minőségi ügyfélkezelés tekintetében,sem pedig az általunk nyújtott termék minőségének és annak a vásárlóhoz történő eljuttatásának,összeszerelésének tekintetében sem.

3
EGYEDI KOLLEKCIÓK

Úgy gondoljuk hogy a XXI. század modern trendjeit követve de a legendás német minőséget megtartva a Sofa Dreams modern kanapék,ülőgarnitúrák és ágyak létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen.A modern okos otthonok elengedhetetlen részei a modern bútorok és berendezési tárgyak.

1
KONFIGURÁLHATÓ KANAPÉK

A Sofa Dreams kanapék több mint 30 modellje egytől-egyig moduláris.A modellenkénti 3-4-5 alapformán túl a kialakításuk száma szinte végtelen,annak csak a vásárló fantáziája és a nappali mérete szabhat határt.A kanapék akár elemenként rendelhetők így lehetőség van egyedi kialakításra vagy akár későbbi bővítésre is.